kLik SiNi sAyA SuKe

Saturday, April 30, 2011

1...2...3...

keriangan



kali ini freesia nak buat entry santai je...tentu ada yang tertanya-tanya kenapa dengan angka-angka 1 2 3 kan?  1 2 3 tu stand for the 3 days cuti hujung minggu ni...freesia tak tahu nak isi cuti ni dengan apa...freesia terasa seperti ingin pergi makan angin....dan tak nak dihubungi oleh sesiapa pun...dan tak nak ingat kat sapa-sapa pun...hanya nak hirup udara segar dan enjoy with the life....dan nak lupakan semua masalah....dan freesia lebih suka menikmati keindahan alam, melihat gelak tawa orang di sekeliling berbanding menghabiskan masa melepak di shopping kompleks...agaknya apa yang bloggers lain buat ya weekend ni?....well, hope semua bloggers enjoy their weekend...




p/s: sorry kali ni freesia buat entry ntah apa-apa....smile always =)

11 comments:

Khairul Antasha said...

jom bersantai.. :)

moga baik2 saja...

AkuMuzikFilem said...

well, makan angin dengan saya la. huhu. tapi kenapa kamu taknak dihubungi siapa2 ya?

FreESiA said...

- khairul antasha -

jom. ke mana kita? hehe



- AkuMuzikFilem -

hehe. amf nak ikut ke? jomla. haha. suka menikmati keindahan alam tanpa gangguan sesiapa. dan lebih indah kalau ada yang tersayang dapat temankan.

Qaseh dalia adelia said...

SAMA LAH MCM QASEH .. SUKA MENYENDIRI JIKA ADA BENDA YG MENYERABUTKAN .. LEBIH SUKA DUK SORG2 TEPI PANTAI TENGOK KETAWA2 BUDAK2 MAIN AIR .. KITA PUN TURUT TERSENYUM N MENGAGUMI KEINDAHAN ALAM YG CUKUP INDAH .. DTG MENERANGI BLOG FREESIA ..HAAAA

FreESiA said...

- Qaseh dalia adelia -

bila tengok orang disekeliling bergembira. kita pun turut akan rasa terhibur dan lupa segala masalah buat sementara waktu kan.

ctpayong said...

oooo...kalau macam tu, taman negara atau tioman island antara yg terbaik.

::yartHaryati:: said...

kdg2 bsendirian tu uat kte tpikir sape diri kte sebnarnye, yep, totally agree wit u, suasana yg tenang uat uat hati kte damai..=)

apik pehe said...

hehe..bloggers macam apik ni weekend kena stadi dan siapkan pojek tahun akhir..huhu

FreESiA said...

- ctpayong -

ada rezeki nanti freesia akan sampai kat situ =)



- yartharyati -

suasana yang tenang sesuai untuk merehatkan diri dan minda.



- apik pehe -

haha. biasalah tu. lumrah hidup seorang pelajar. i was a student before and bakal graduated this month =)

cpahniza said...

yup yup sonok sgt2 bila dpt tenagkn pkiran n lapangkn dada...tp jgn p jauh2 tau..kita pmpuan kn..nnt tkt kna kidnap..hehe..nway chill eh dear~

Anonymous said...

- cpahniza -

hehe. kelakarlah cpahniza ni. siapalah nak kidnap freesia agaknya. cpahniza la kot. hehe.