kLik SiNi sAyA SuKe

Tuesday, April 5, 2011

Senyum

Senyuman yang manis boleh membuatkan orang suka dengan kita. Senyuman yang menawan boleh buatkan orang tertarik pada kita. Senyuman tidak ikhlas hanyalah lakonan semata-mata. Senyuman yang masam membuatkan orang menjauhi kita. Jadi, berikanlah senyuman yang ikhlas dan senyum selalu.

5 comments:

Khairul Antasha said...

senyum dari hati

wahida said...

senyum tak perlu kata apa2...

salam dear...thanks drop by my blog...dtg sini nak support blogger baru...
GA tu maksudnya giveaway...blogger anjurkan GA utk sonok2 sambil tambahkan kenalan...so far, saya belum anjurkan GA lagi..join GA pun ikut mood jer...

sis tak perlu letak widget yg banyak sbb nnt blog akan jadi berat...cuma fikirkan tntg header dan background yg menarik lagi penting..

dan lagi satu komen tak payah nak ada password bagai sbb itu akan buatkan readers malas nak komen kalau ada password...

jgn amek hati yer...

wahida said...

saya dah follow sekali...
yeeehaaaa...org pertama!!

AkuMuzikFilem said...

yeeehaaa oarng ke2. sapot sikit, saya faham perasaan cam saya mula2. hhuhu

kekalkan dengan tema yang ringkas tapi menarik camni=). saya kureng dengan warna2 melampau, serabut nak baca. camni memnag ok. but, tambah sikit lagi untuk meriah

FreESiA said...

-Khairul Antasha-

senyum dari hati yang ikhlas tu yang sedap dipandang.


-wahida-

thanks for the comment, advise and support. FreESiA x ambil hati pun. tanpa teguran, FreESiA takkan tahu apa yang perlu dibaikpulih di blog ni. FreESiA dah ubah setting komen supaya memudahkan readers bagi komen.

and thanks for being the 1st follower.


-AkuMuzikFilem-

thanks sebab sudi bagi sapot. ok,nanti FreESiA akan tambah sikit lagi untuk memeriahkan blog.